Stefan Ristovski: Nije mi jasno da u javnost izađe ono o čemu smo pričali u svlačionici

Petak, 27. siječnja 2023. 10:08 Napisao/la  SC

Očito su novinari u Hrvatskoj prejaki, pa imaju svoje veze na sve strane, kaže branič Dinama

Stefan Ristovski
Stefan Ristovski

Stefan Ristovski prokomentirao je stanje u svlačionici Dinama, koji podrhtava pod pritiskom krize odnosa na svim razinama:

- Jako me boli jedna stvar, baš me boli. Nije mi jasno da nakon jednog sastanka u našoj svlačionici u javnost izađe ono o čemu smo pričali. Nije stvar toga da se nešto želi sakriti, ali to su ipak naše privatne stvari. Ne samo to, nego se stvari onda izvlače iz konteksta, jer nitko ne zna kakva je situacija u tom trenutku vladala u svlačionici, u kojim je okolnostima nešto izrečeno, kazao je Ristovski za Sportske novosti:

Sjevernomakedonski reprezentativac ovako je prokomentirao sukob Ante Čačića i Arijana Ademija u svlačionici:

- Na tom sastanku je bila dobra atmosfera, rekao bih čak da je vladala dobra zezancija. Onda je na kraju Čačić pitao mene: “Rile, imaš li to nešto kazati, dodati”? Ja sam rekao da nemam jer i nisam imao što. Onda je trener kazao: “Daj, kapetane, reci ti nešto”. Aki, moj brat, samo se nasmijao i kazao: “Pa, nemam ništa šefe, idemo...” A ta zezancija, jer baš je bila zezancija, nakon toga je u medijima predstavljena kao da je nešto puklo u svlačionici. Često trener pita igrače imaju li što kazati, imaju li kakvih pitanja i slično. Uglavnom ih nema i to je sasvim normalno. Međutim, opet se vraćam na to kako je moguće da takve stvari izađu iz svlačionice? Ovdje se radilo o zezanciji, ali što će biti ako izađu stvari koje će biti ozbiljne? Zar ćemo suparnicima otkrivati taktike? Ali, očito su novinari u Hrvatskoj prejaki, pa imaju svoje veze na sve strane, zaključio je Ristovski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.