Skupina BBB-ovaca noćas stigla pred Mamićevu vilu nakon oružanog sukoba dviju frakcija

Nedjelja, 26. listopada 2014. 09:36 Napisao/la  SC

Frakcija BBB-a u priopćenju optižila Mamića za pokušaj ubojstva

Skupina BBB-ovaca u ranim jutarnjim satima stigla je pred vilu Zdravka Mamića u Tuškancu, Index doznaje da su BBB-ovci izvjesili transparent nepoznata sadržaja i onda se mirno razišli. Mamićeva vila pod stalnom je policijskom prismotrom od kada su se dan ranije u Dubravi sukobile dvije frakcije BBB-ovaca. Oružani sukob završio je ranjavanjem dvojice pripadnika frakcije koja se protiv Mamićevoj vladavini Dinamom, obojica ozlijeđenih izvan su životne opasnosti. Nakon oružanog sukoba javnim priopćenjem oglasili su se pripadnici anti-Mamićevih snaga, u priopćenju su Mamića izravno optužili za pokušaj ubojstva:

Nakon što je sinoć u pomno smišljenoj akciji plaćenika direktno povezanih sa Zdravkom Mamićem, iz vatrenog oružja pokušano ubojstvo dva pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys, što je bila direktna posljedica neuspješne sačekuše u kojoj je trebao biti ubijen jedan od najistaknutijih ljudi naše grupe, više ne možemo šutjeti, između ostalog stoji u priopćenju BBB-ovaca.

Priopćenjem je odmah reagirao GNK Dinamo:

GNK Dinamo je odlučio reagirati na neistinite, šokantne i potpuno neosnovane optužbe na račun kluba i izvršnog predsjednika Zdravka Mamića u vezi pucnjave u Zagrebu. GNK Dinamo kroz svoje djelovanje osuđuje bilo kakvu vrstu nasilje te smo naravno zgroženi činom koji se dogodio u Dubravi. Na službenoj stranici Bad Blue Boysa objavljeno je priopćenje u kojem se nedvosmisleno optužuje izvršnog predsjednika Dinama za upletenost u pucnjavu koja se dogodila u noći s petka na subotu u zagrebačkoj Dubravi. U priopćenju se, također, Dinamo naziva "kriminalnom organizacijom" te je izneseno puno neistina. Naravno, sve to nema apsolutno nikakve veze s istinom, šokirani smo količinom besmislica u spomenutom priopćenju i, treba li to uopće reći, negiramo bilo kakvu upletenost u obračun u Dubravi, piše u priopćenju  GNK-a Dinamo.

U Zagrebu se odavno o nogometnu  najmanje priča u pozitivnom kontekstu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.