Sergej Jakirović: Ne razmišljam o ostavci, to znači da bih pobjegao

Petak, 27. listopada 2023. 00:02 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović: Ne razmišljam o ostavci, to znači da bih pobjegao

Sergej Jakirović niže poraze na klupi Dinama kao na traci, ni jedan trener Dinama nije toliko dugo sjedio na klupi u tako negativnoj seriji:

- Ne znam čeka li me sastanak u petak, to je pitanje za Upravu. Imam trening u 11, ali znam da je teška situacija. Želim da igrači uživaju na terenu i da se nadigravaju, vidim da imaju možda malo preveliki pritisak. Znam što se očekuje u svakoj utakmici. Teška je situacija, kao da smo začarani, sigurno da nije lagano. Ne razmišljam o ostavci, to znači da bih pobjegao, otišao... Ne želim to napraviti. Naravno da imam snagu podići momčad, znao sam gdje idem. Krenuli smo jako dobro, izuzev poraza u Pragu. Cijeli rujan smo pobjeđivali. Naši problemi počeli su dva, tri dana prije Astane, kada su se ozlijedili Ristovski, Špikić i Petković. Nisam mogao vjerovati da će nam Bruno toliko nedostajati, ali on je klasa za Europu i čini suigrače boljima, kazao je Jakirović nakon poraza (0:1) od Viktorije Plzen.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.