Sergej Jakirović: Mi u Hrvatskoj volimo povijest, pa neka smo ušli u povijest!

Petak, 16. veljače 2024. 00:00 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović: Mi u Hrvatskoj volimo povijest, pa neka smo ušli u povijest!

Dinamo je pobijedio (1:0) Betis u Sevilli, Sergej Jakirović ostvario je najveću pobjedu otkada je postao trener Dinama:

- Ja volim svaku pobjedu i svaka mi je utakmica s Dinamom izrazito važna. Navijači žele pobjede, to je sasvim normalno. Sigurno mi je ovo jedna od dražih pobjeda, kazao je Jakirović.

- Odigrali smo taktički odličnu utakmicu. Čestitam svojim nogometašima, odigrali su jako dobro i disciplinirano. Nije bilo nimalo lagano kao što možda izgleda, Betis je dobra ekipa i ovoje samo prvo poluvrijeme. Možemo imati posjed i kombinirati, a u nekim situacijama biti još opasniji, pogotovo u prvom poluvremenu. Volio bi samo da više šutiramo prema golu, imali smo nekoliko situacija u kojima smo trebali šutirati, a ne ići na minijature i slično. Okrećemo se daljnjim utakmicama, slijedi nam Varaždin. Betis će morati više riskirati na Maksimiru ako želi proći, mi ćemo se pripremiti i vidjeti što možemo popraviti te pokušati proći pred našom publikom, rekao je Jakirović.

Dinamo je ostvario prvu pobjedu na gostovanjima u Španjolskoj:

- Nisam to ni znao, sjajno! Mi u Hrvatskoj volimo povijest, pa neka smo ušli u povijest!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.