Sammiru stradalo koljeno, prijateljska utakmica prekinuta zbog grubosti

Utorak, 02. srpnja 2013. 19:52 Napisao/la  SC

Pretpostavlja se da su Sammiru popucali ligamenti koljena nakon što je ukrajinski igrač s njega startao s leđa

Sammiru stradalo koljeno u prijateljskoj utakmici u Sloveniji između Dinama i Volyna, koja je prekinuta u 70. minuti zbog grubosti.

 

Nakon što je jedan igrač ukrajinske momčadi grubo startao na Sammira i ozljedio mu koljeno, Brazilac je u suzama iznesen s terena. Pretpostavlja se da su Sammiru popucali ligamenti koljena. Ukrajinac je nedugo zatim grubo startao na Jedvaja. Igrači su se počeli naguravati nakon čega je sudac odlučio prekinuti susret.

 

Hrvatski prvak je posljednju pripremnu utakmicu trebao igrati protiv Polija iz Temišvara, ali je susret otkazan. No, na Dinamovo inzistiranje brzo je dogovoren susret s Volynom, koji bi Sammira mogao duže vrijeme izbaciti s travnjaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.