NOVO MODRO POJAČANJE

Ruben Lima potpisao ugovor za Dinamo

Četvrtak, 25. srpnja 2013. 14:33 Napisao/la  SC

Ibanez ili Pivarić postali višak dolaskom Portugalca Lime

Ruben Lima potpisao je u četvrtak četverogodišnji ugovor s Dinamom čime se napokon ostvarila želja maksimirske struke, koja je Limu nekoliko puta pokušavala dovesti. Lima je došao kao slobodan igrač koji je prošle sezone igrao za Hajduk.

 

 

- Sretan sam što sam se dogovorio s Dinamom i došao u Zagreb. Posljednjih godina sam igrao u Hajduku i dobro znam što Dinamo znači odnosno kakvi su ciljevi kluba te sam uvjeren kako mogu pomoći. Modri imaju odličnu momčad i znam da je jaka konkurencija na svim pozicijama, tako i na mojoj, ali vjerujem i sebe i da se mogu izboriti za. Ja sam lijevi bočni, ali mogu igrati koju god poziciju mi trener kaže. Golman? Može, rekao je Lima.

 

- Doveli smo kvalitetnog  stranca koji je već bio u Hrvatskoj, razumije jezik i snalazi se ovdje tako da će njegovo vrijeme prilagodbe biti znatno kraće nego kod ostalih stranaca. Smatramo da je Ruben pravi igrač koji će pojačati konkurenciju i donijeti kvalitetu našoj momčadi, rekao je sportski direktor Zoran Mamić 

 

 

Na pitanje znači li dolazak Lime da Ibanez ili Pivarić odlaze, Mamić je odgovorio:

 

- Sada imamo tri igrača za tu poziciju i ako za jednog od njih dvojice dođe ponuda koja zadovoljava klub i igrača, onda možemo razgovarati o odlasku.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.