Robert Prosinečki: Pružio sam podršku ljudima koji žele izbore u Dinamu da Zdravko Mamić ne bi imao vlast

Četvrtak, 20. ožujka 2014. 21:41 Napisao/la  SC

Ma mene funkcije ne zanimaju, želim raditi u inozemstvu, kaže Prosinečki koje se pridružio inicijativi Darija Šimića, Silvija Marića, Tome Šokote i Igora Bišćana

Dario Šimić, Silvio Marić, Tomo Šokota i Igor Bišćan javno su ustali protiv vladavine Zdravka Mamića. Četvorica bivših Dinamovaca najavili su u ponedjeljak konferenciju za novinare na kojoj će iznijeti ambicije i planove, nadaju se podršci ostalih Dinamovih zvijezda na čelu sa Zvonimirom Bobanom i Robertom Prosinečkim. Prosinečki je staio iza njihove inicijative:

- Ma mene funkcije ne zanimaju. Želim raditi u inozemstvu. Istina je samo da sam pružio podršku ljudima koji žele izbore u Dinamu kako ovaj (Zdravko Mamić, op.a.) ne bi imao svu vlast, izjavio je Prosinečki za Mozzartsport.

Što su bivši igrači Dinama zamislili, saznat ćemo u ponedjeljak. Njihova razmišljanja o budućnosti Dinama svih zanimaju više nego što zanimaju Zdravka Mamića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.