Pročitajte kako se Zdravko Mamić priprema za Skupštinu GNK-a Dinamo

Utorak, 28. veljače 2023. 15:34 Napisao/la  SC
Pročitajte kako se Zdravko Mamić priprema za Skupštinu GNK-a Dinamo

Društvenim mrežama kruži snimka koju je Zdravko Mamić poslao njemu lojalnim članovima Skupštine Dinama, u jeku borbe za vlast u Dinamu isti su članovi dobili sljedeće upute za rad:

- Ne mogu više ovo gledati sa strane, dužan sam to našem Dinamu i svima vama. Konkretno. Molim Vas da prestanemo i smanjimo komunikaciju koja nema nikakve koristi, koja nije dovoljno efikasna, nego se angažirajmo na prikupljanju članova, da bi najmanje četiri naša prva povjerenika, a onda i petoga da dodamo, da vidimo tko je taj peti, a da je naš da ga izguramo da uđe u Skupštinu. Svaki drugi scenarij bio bi dokaz da smo potpuno nesposobni. Krenite sve svoje bližnje, susjede, prijatelje diljem Hrvatske... Pošaljite im listu što treba sve da bi se postalo članom Dinama, neka to ispune, recite im da će biti učlanjeni, da će dobiti člansku iskaznicu i neće trebati platiti, članarinu ćemo platiti mi iz našeg fonda. Taj fond ću osigurati ja! Ali, dajte se pokrenite, ako nismo u stanju skupiti dvije, tri tisuće članova, onda smo nesposobni. Idemo skupljati, na mail i whatsapp primati podatke, a onda ćemo ih upisivati onim povjerenicima kojima će biti potrebno, od jedan do pet. Mislim da trebamo ići na minimalno pet ljudi, četiri su nam visoko, trebamo ih zacementirati i dodati petoga. Gurnut ćemo sve do njega, to je moj doprinos, ja sam u kontaktu s kime treba. Ovu bitku moramo dobiti po cijenu života. Ali, konkretnim radnjama, rekao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.