Pablo Migliore postao vratar Dinama, Zdravko Mamić ove sezone misli ozbiljno o Ligi prvaka

Srijeda, 29. svibnja 2013. 16:42 Napisao/la  SC

U vrijeme kada je toliko bogatih klubova nije nimalo lako dovesti igrača koji je plaćen sedam milijuna eura kao što smo mi Fernandesa, kaže Zoran Mamić

Pablo Migliore novi je vratar Dinama, 31-godišnji Argentinac potpisao je trogodišnji ugovor.

 

- Migliore ima 150 utakmica u kontinuitetu na golu San Lorenza i neosporna je kvaliteta. Mislimo da smo napravili maksimum u ovo prijelaznom roku, ali igrači se trebaju prilagoditi na novu kulturu, jezik i zahtjeve sredine. Ovo sve ne znači da ćemo stati, tržište diktira uvjete, kazao je Zoran Mamić, sportski direktor Dinama.

Maksimirski klub ove sezone u Ligi prvaka očito misli ozbiljno:

 

- U vrijeme kada je toliko bogatih klubova nije nimalo lako dovesti igrača koji je plaćen sedam milijuna eura kao što smo mi Fernandesa,  kojeg je Bayer toliko platio. Doveli smo Soudanija, koji nekoliko sezona igra na vrhunskoj razini,  bio je prvi strijelac alžirskog prvenstva, prošli vikend golom u finalu Kupa za Vitoriu Guimaraes, svom klubu donio trofej protiv Benfice, zaključuje Mamić.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.