Općinski sud proglasio Zdravka Mamića krivim za vrijeđanje i kaznio sa 128 tisuća kuna

Srijeda, 29. listopada 2014. 13:16 Napisao/la  SC

Općinski sud u Zagrebu izrekao je nepravomoćnu presudu zbog vrijeđanja i klevete Ivice Crnića, odvjetnika bivšeg igrača Dinama Eduarda da Silve

Općinski sud u Zagrebu izrekao je nepravomoćnu presudu i kaznio Zdravka Mamića, izvršnog dopredsjednika Dinama, sa 128.310 tisuća kuna zbog vrijeđanja i klevete Ivice Crnića, odvjetnika bivšeg igrača Dinama Eduarda da Silve na ročištu u ožujku 2013. godine.

Ovo je bio ponovljeni postupak nakon što je Županijski sud srušio prvotnu presudu jer nije bilo točno određeno što spada u uvredu, a što u klevetu i sramoćenje. Crnić je odustao od tužbe za sramoćenje, te je u ponovljenom procesu dobio spor u kojem je Mamić proglašen krivim za vrijeđanje i klevetu. Mamić i Crnić nisu se pojavili na čitanju presude.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.