Ognjen Vukojević: Nisam niti malo razmišljao kada sam vidio koliko su ambiciozni u Dinamu

Srijeda, 13. kolovoza 2014. 15:20 Napisao/la  SC

Nisam došao ovdje zbog dvije utakmice protiv Petrolula. Kada sam već spomenuo Petrolul onda ću reći da su po meni oni puno bolja momčad od Aalborga, kaže Vukojević

Ognjen Vukojević vratio se u Dinamo čime je maksimirsi klub bitno pojačao središnjicu. Vukojević je svojevoljno postao bivši reprezentativac u naponu snage:

- To je za mene zaključena priča, reprezentaciji i izborniku želim puno sreće i bit ću veliki navijač. Što se tiče Dinama, dulje vrijeme postoji interes s obje strane, već sam dosta dugo u Ukrajini gdje, nažalost, nije bajna situacija i došlo je do zasićenja. U Kijevu sam proveo krasne igračke godine svoje karijere i zahvalio bih se svima u klubu, posebno gospodinu Surkisu na svemu, ali još imam godinu ugovora u Kijevu i došlo je vrijeme za povratak kući. Imao sam kratku pauzu nakon Svjetskog prvenstva, prošao pripreme i igrao utakmice, a prvenstvo je počelo malo kasnije i tu nisam nastupio. Spreman sam, a mislim da mi nedostaje tek par utakmica kako bih ušao u pravi ritam i vjerujem da će se to dogoditi vrlo brzo. Kažem, doma sam i želim se što prije uklopiti u novu ekipu, kaže Vukojević.

Iskusni Vukojević zna što ga čeka u dresui Dinama:

- Sve je jasno, nema tu velikih tajni. Tu sam kako bih pomogao, najzrelije godine su preda mnom, imam 30 godina, nisam imao većih ozljeda u karijeri i mogu još puno toga dati. Ne bježim od odgovornosti. Dinamo ima odlične igrače, mlade i treba vremena da se sve uklopi; vidio sam to na ovih par treninga. Ja sam spreman svojim iskustvom dignuti sve na još veći nivo. Ljudi iz kluba su mi prezentirali plan za sljedeće tri godine koji mi se sviđa i u kojem želim sudjelovati. Nisam niti malo razmišljao kada sam vidio koliko su ambiciozni u Dinamu i kakvi su planovi: europski Dinamo u kojem klub pokušava zadržati ključne igrače kako bi se napravio pravi rezultat u domaćim i europskim natjecanjima. Nisam došao ovdje zbog dvije utakmice protiv Petrolula. Kada sam već spomenuo Petrolul onda ću reći da su po meni oni puno bolja momčad od Aalborga i mislim da nas čekaju dvije teške utakmice, smatra Vukojević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.