POJAČANJE DINAMA

Alžirski napadač El Arbi Hillel Soudani potpisao

Ponedjeljak, 27. svibnja 2013. 19:16 Napisao/la  SC

-  Čuo sam već puno toga o Dinamu i svjestan sam velikih ambicija ovoga kluba, rekao je Soudani

Dinamo je dobio još jedno pojačanje! Nakon Juniora Fernandesa za Modre je potpisao i 25-godišnji Alžirac El Arbi Hillel Soudani. Dojučerašnji napadač portugalske Vitorije Guimaraes za taj je klub odigrao 20 utakmica i postigao 9 golova. Prije dvije godine je bio i prvak Alžira te najbolji strijelac lige. Za reprezentaciju Alžira postigao je sedam golova u 13 nastupa, od čega je čak šest zabio u službenim utakmicama. Talentirani napadač odsad će svoje nogometno umijeće pokazivati u modrome dresu.

- Vjerujemo da smo dobili kvalitetnog igrača. O tome svjedoče i brojne pohvale na njegov račun od strane struke i vjerujemo da će svoju kvalitetu potvrditi i u Dinamu, izjavio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Svoje uzbuđenje ne krije ni El Soudani:

- Jako sam sretan što sam ovdje. Čuo sam već puno toga o Dinamu i svjestan sam velikih ambicija ovoga kluba. Uistinu čvrsto vjerujem da ću već na početku sljedeće sezone pokazati zašto me Dinamo želio i opravdati povjerenje svih. Jasno, vjerujem i da ću sa svojim novim suigračima slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru, izjavio je dobro raspoloženi alžirski reprezentativac nakon potpisivanja ugovora. Već u utorak Soudani odlazi iz Zagreba na okupljanje reprezentacije Alžira gdje ga dočekuje izbornik Vahid Halilhodžić, bivši trener modrih.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.