Nogometaši Dinama krenuli lijepim plavim Dunavom prema skupini Lige prvaka

Utorak, 27. kolovoza 2013. 15:31 Napisao  I. V.

Stadion Austria Arena (20.45): Austria Beč - Dinamo. Kada gledam tu prvu utakmicu sve sam uvjereniji da ćemo ih dobiti. Ali, nećemo biti naivni pa ići grlom u jagode, kaže Damir Krznar

Nogometaši Dinama u utorak igraju uzvratnu utakmicu sezone! U uzvratnoj utakmici pretkola Lige prvaka, Dinamo u Beču mora pobijediti Austriju s više od dva pogotka razlike ako se želi plasirati u skupine Lige prvaka. Time bi Dinamova kada bila automatski punija za 10 mil. eura, cijene nekih igrača narasle bi za 40, 50 posto…

Zdravko Mamić odlučio je igračima podijeliti čak 2 mil. kuna premija ako se uspiju plasirati u skupine Lige prvaka. Nije to ništa u usporedbi sa zaradom, ali zvuči vrlo motivirajuće. Iako se ovakve utakmice ne igraju zbog novaca, važno je negdje u podsvijesti znati da novaca ima… Ako se Dinamo plasira u skupinu Lige prvaka.

- Imam neke zamisli koje dosad niste vidjeli, ali to ne bih otkrivao, neka ostane iznenađenje, kazao je u uvodu utakmice v.d. trenera Zoran Mamić.

Čime Mamić može iznenaditi Nenada Bjelicu, trenera Austrije Beč? Bjelica tvrdi, ničim! S obzirom na raspoloženje u Beču čini se da je Dinamo došao na šetnju uz obale lijepog plavog Dunava. Prolaz Dinama u Beču bio se tretirao kao senzacija, Austria je u naletu, ostvarila je tri uzastopne pobjede (Wiener Neustadt, Dinamo, WAC), momčad je puna samopouzdanja, Bjelica poslovično oprezan uoči povijesnog uspjeha.

- Nemamo što izgubiti, bolji smo od njih. Kada gledam tu prvu utakmicu sve sam uvjereniji da ćemo ih dobiti. Ali, nećemo biti naivni pa ići grlom u jagode. Imamo iznenađenje, možda dva za Austriju, nadovezao se pomoćnik Damir Krznar na riječi Zorana Mamića.

U utorak prijepodne igrači i stručni stožer izašli su iz hotela Hilton i malo protegnuli noge šetnjom uz lijepi plavi Dunav. Raspoloženje je dobro, igrači su optimistični...

Sjeća li se netko da je Kruno Jurčić bio trener Dinama u prvoj utakmici?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.