Nastavlja se cirkus u Dinamu, Ante Čačić pristao postati klaun aktualnog vodstva kluba

Utorak, 10. siječnja 2023. 08:18 Napisao  I. V.

Ako Izvanredna skupština smjeni sadašnje čelnike kluba, Čačićeva sudbina u Dinamu vjerojatno je zapečaćena

Ante Čačić
Ante Čačić

Ante Čačić uskoro bi trebao formalno postati sportski direktor Dinama, aktualni trener Dinama trebao biti potpisati novi ugovor prema kojemu će obnašati dvije ključne funkcije istodobno.

Čačića će sportskim direktorom imenovati nova Uprava, odnosno Izvršni odbor Dinama kojega većina skupštinara namjerava smijeniti na Izvanrednoj skupštini, koja će se uskoro održati.

Kao što je poznato, Zdravko Mamić sakupio je iz Međugorja dovoljan broj potpisa za sazivanje Izvanredne skupštine i smjenu aktualnog Izvršnog odbora, a time i tročlane Uprave.

U toj varijanti Ante Čačić će odmah postati bivši sportski direktor, Zdravko Mamić sigurno neće dozvoliti da o transferima pregovara trener kojega je htio smijeniti nakon što je osvojio titulu prvaka.

Čačić je dugo vremena nakon što je postao prvak morao čekati da bi saznao hoće li ostati trener Dinama, u maksimirskim kombinacijama bili su Darko Milanič i Goran Tomić.

Točnije, Tomić je još kao trener Rijeke slovio sigurnim Čačićevim nasljednikom sve dok pred kraj mandata na Rujevici nije pokazao da nije profil trenera kakav treba Dinamu.

Nastavlja se cirkus u Dinamu, Čačić je pristao postati klaun aktualnog vodstva kluba čime je njegova sudbina u Dinamu zapečaćena ako Izvanredna skupština smjeni sadašnje čelnike kluba.

Da je kao trener ostao lojalan sadašnoj upravi, Mamić mu vjerojatno ne bi zamjerio.

Čačićevu namjeru da se miješa u sportsku politiku, Mamić će mu teško oprostiti.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.