Na rubu pameti: Nepoznata osoba bakljom gađala dječake Dinama tijekom treninga!

Ponedjeljak, 04. ožujka 2013. 15:59 Napisao/la  SC

Tko god to bio, nije bacio baklju napamet, jer se preko ograde vidi cijeli teren, kaže trener Miro Davidović

Događaj na rubu pameti dogodio se na treningu najmlađih polaznika Dinamove škole nogometa. U trenutku dok su dječaci u dobi od osam godina na jednom dijelu terena vježbali kaznene udarce, među njih je doletjela baklja! Nepoznata osoba ciljano je bacila baklju i pobjegla!

Nema dvojbe da je postojala ozbiljna namjera da se bakljom nekoga pogodi, jer je cijelo igralište bilo prazno

- Tko god to bio, nije bacio baklju napamet, jer se preko ograde vidi cijeli teren. Da je netko htio napraviti nekakvu neukusnu šalu mogao je baciti puno dalje, u bilo koji drugi dio terena, a ne među djecu koja su bila okupljena na jednom manjem kraju, kaže trener Miro Davidović na klupskom portalu.

 

U svemu je na kraju bilo puno sreće, malo je nedostajalo da netko od dječaka ne strada i da nečuveni incident završi pogubno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.