MIRKO BARIŠIĆ OTVORENO

Pitamo se može li Ivanković uopće pokrenuti momčad?

Ponedjeljak, 21. listopada 2013. 09:19 Napisao/la  SC

Mi imamo kvalitetne igrače, ali nemamo momčad.  A momčad stvara trener, kaže Barišić

Mirko Barišić oglasio se u javnosti za razliku od Zdravka Mamića, koji se povukao u osamu nakon krize u reprezentaciji i Dinamu. Predsjednika Dinama Barišića zanima samo modra momčad, koja na terenu izgleda toliko nemoćno kao da igrači bojkotiraju nekoga. Baršić je bio izravan:

- Pitamo se može li Ivanković uopće pokrenuti momčad? Mi se nadamo da može. Međutim, naša je igra jednostavno - ništa! Ivankovićeva statistika je grozna. Ali i kad bismo zanemarili statistiku, opet dolazimo do onoga: nemamo igru, jednostavno nemamo ništa. Pa zar nije tragikomična situacija da je nama vrhunac kad odigramo jednu dobru utakmicu s Rijekom? S time da ne podcjenjujem Rijeku. Ali kad pogledate Hajduk, Split, Zadar, Čornomorec, Ludogorec... Pa to je jednostavno prestrašno! Jasno je da momčad koja se ne bori, ne trči i koja nema igru, nema što tražiti. Mi imamo kvalitetne igrače, ali nemamo momčad. To je Dinamova istina. A momčad stvara - trener! Koliko Ivankoviću treba vremena, što će biti, teško je kazati. Nijedna momčad na svijetu, bez obzira na pojedinačne talente, ne može napraviti ništa ako nije prava, uigrana momčad, kaže Barišić za SN.

Pooruka je jasna, posebice ako se zna da Barišić i Mamić uvijek misle isto. Razlika je samo što drugačije govore.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.