MIRKO BARIŠIĆ ISTAKNUO

Mamić i mi ostali ne odlazimo zato što smo kriminalci

Srijeda, 19. ožujka 2014. 08:39 Napisao/la  SC

 Naš odlazak je pitanje morala, etike, pitanje časti, kaže predsjednik Dinama Barišić

Mirko Barišić potvrdio je da Zdravko Mamić ovog puta misli ozbiljnije nego inače kada govori o odlasku iz Dinama. Predsjednik Dinama najavio je odlazak cijele uprave:

- Mi ćemo se boriti do kraja, ali realno je da njegovim odlaskom odlazi kompletno rukovodstvo. To sad uzmite kao potpuno realan događaj, rekao je Barišić za SN.

Mamić je nekoliko puta najavio siguran odlazak, a onda bi se predomislio zbog toga što nema kome ostaviti klub.

- Jest, ali bile su drukčije okolnosti. Cilj je izbaciti Dinamo iz Europe, onda je to sasvim druga priča. Europa je materijalno pitanje kluba, mi egzistiramo zahvaljujući europskim natjecanjima. Mamić i mi svi skupa ne odlazimo zato što smo kriminalci ili zato što smo napravili bilo što negativno u financijskom ili sportskom smislu. Odlazimo jer nas stalno netko "tuče". Naš odlazak je pitanje morala, etike, pitanje časti, zaključio je Barišić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.