Martin Baturina: Igrali smo sramotno, opet nam se dogodila Sparta

Četvrtak, 14. ožujka 2024. 21:07 Napisao/la  SC
Martin Baturina
Martin Baturina Foto: Screenshot ArenaSport TV

Pred novinare je nakon utakmice protiv PAOK-a prvi stao Martin Baturina.

Sramotan poraz, opet nam se dogodila Sparta. Znali smo što nas čeka, atmosfera kao atmosfera, ne utječe to previše. Oni su igrali kao na Maksimiru, ništa bolje. Ali kada se vidi kako smo primili golove, to nači da nismo bili unutura, rekao je Baturina.

Trener Sergej Jakirović utakmicu je prokomentirao ovako:

- Mislim da smo u prvom poluvremenu podbacili u svim segmentima igre, bili smo baš mlaki, nismo nikako mogli uspostaviti kvalitetan posjed. S druge strane bili smo očajni u prekidima, vratili smo ih u život. Na poluvremenu smo rekli da nema predaje, da idemo pokušati mijenjati stvari, zabili smo gol, bili smo dobri, imali smo šanse Špikića i Sučića da povedemo u rezultatu, počeli smo igrati prema našem prvotnom planu, ali smo onda opet dobili gol iz prekida. Takve stvari nam se ne smiju događati. Nakon toga smo riskirali, uveli dodatne ofenzivce, ali onda smo dobili pogodak iz jedanaesterca i zasluženo izgubili utakmicu.  Nije bilo odgovora na njihovu agresiju, morali smo ponoviti utakmicu iz Maksimira, iznenadilo me da vidim da moji igrači ne žele primiti loptu, nismo pokazali hrabrost i odvažnost. Unatoč svemu tome, prvi gol je bio jeftin, treći gol je bio šest na tri u našu korist. Ne možemo iz ove kože. Pokazali smo premalo da izvučemo pozitivno i prođemo dalje, rekao je Jakirović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.