MAMIĆ PREDSTAVIO POJAČANJE

Ganski internacionalac Lee Addy novi stoper Dinama

Ponedjeljak, 11. veljače 2013. 15:15 Napisao/la  SC

Dogovorili smo posudbu na godinu dana s mogućnošću potpisa ugovora na četiri godine, kaže Mamić

Lee Addy novo je pojačanje Dinama u zadnjem redu obrane, novi stoper stigao je u Maksimir iz kineskog Daliean Aerbina! Ganac rođen prije 22 godine prema službenim izvorima doživio je rijetku čast da ga javnosti predstavi izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić.

- Dogovorili smo posudbu na godinu dana s mogućnošću potpisa ugovora na četiri godine. Planirali smo dovesti neke druge stopere, ali su oni bili puno skuplji, kazao je Mamić.

Lee Addy je igrao za Crvenu zvezdu odakle stižu dobre preporuke iako su stigle i glasine da je Ganac promijenio datum rođenja da bi postao mlađi i skuplji, te da nije baš discipliniran.

- Dogodio se nesporazum između saveza i FIFA-e, njegovis u podaci uneseni u TMS sustav i nemamo nikakvog razloga za sumnju, kazao je Mamić.

- Kada je kršenje discipline u pitanju, svi radimo greške iz kojih učimo, pa tako i ja. To da se nisam na vrijeme pojavio na pripremama u Crvenoj zvezdi nije bilo izbjegavanje obaveza već sam morao nešto duže ostati u Gani, kazao je Addy, koji je nahvalio bivšeg trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.