Josip Drmić: Lagao bih kad bih rekao da nas ne ometa ovo što se događa!

Petak, 17. veljače 2023. 13:13 Napisao/la  SC

I u Rijeci mi je trebalo neko vrijeme za prilagodbu, želio sam da u Dinamu to bude odmah, kaže napadač Dinama

Josip Drmić
Josip Drmić

Josip Drmić ovako je odgovorio na pitanje koliko igrače smeta što se borbi za vlast u Dinamu ne nazire kraj:

- Lagao bih kad bih rekao da nas ne ometa. Želimo sve maknuti od sebe, ali uvijek se o tome šuška. Pa ti onda stignu neke informacije, pa se pitamo što će na kraju biti... Međutim, ukupno smo dobro prihvatili tu situaciju... Rekao bih onako opisno, svlačionica vlada u ovom kaosu. To je snaga naše svlačionice, kazao je Drmić za Sportske novosti.

Otkada je došao iz Rijeke, Drmić je ukupno postigao 5 pogodaka, 3 je postigao od nove godine:

- I u Rijeci mi je trebalo neko vrijeme za prilagodbu. Želio sam da u Dinamu to bude odmah. Ali znate kako je to životu, ne samo u nogometu. Neke stvari se moraju poklopiti. Nekad za to treba duže vrijeme, nekad kraće. Neću kazati da mi u Dinamu nije išlo. Rekao bih da je išlo malo i drukčije. Zabio sam odmah na početku sezone tri pogotka u HNL-u, pa onda jedno vrijeme nisam zabijao. Sad ide dobro, nadam se da ću tako i nastaviti. Sad su se poklopile te stvari, sretan sam, drago mi je da mi ide.... Naravno, u Maksimir sam došao zbog zabijanja pogodaka, to je moj glavni zadatak. Zato ih želim što više, jer će to svakako pomoći momčadi. Je li ovaj početak znali da sam u formi? Iskreno, ne znam. Bitno je da sam zabio tri puta u kratkom vremenu, a to je za mene bitno. Također, a vrlo je važno istaknuti, imam povjerenje trenera i suigrača. Kad se sve to zbroji, onda sve izgleda dobro i pozitivno. Pogoci, rezultati, naše uvjerljivo prvo mjesto su slika našeg rada, truda, ukupna slika momčadi, govori Drmić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.