Kruno Jurčić: Znao sam da će biti takvi komentari, da nije bilo ruke bilo bi nešto drugo

Petak, 01. ožujka 2013. 17:17 Napisao/la  SC

Puno je u ovoj zemlji moralista koji žele obezvrijediti Dinamo i mene, kaže Jurčić

Kruno Jurčić ne krije da su radosr pobjede protiv Hajduka pokvarili napisi u medijima koji su više pažnje dali pogrešci Ivana Bebeka nego Dinamovoj pobjedi. 

- Žalostan sam, ali nisam iznenađen. Znao sam da će biti takvi komentari. Da nije bilo te ruke, bilo bi nešto drugo. Ruka je bila, to je jasno. Puno je u ovoj zemlji moralista koji žele obezvrijediti Dinamo i mene, rekao je Jurčić uoči novog derbija protiv Slaven Belupa:

To je za mene uvijek posebna utakmica jer me za Belupo vežu igrački dani. Seriju od prve četiri utakmice doživjeli smo kao rješavanje prvenstva. Neću reći da bismo pobjedom osigurati naslov, nego da bismo se mogli opustiti i okrenuti europskim kvalifikacijama, te dati priliku mladim igračima, kaže Jurčić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.