Kruno Jurčić želi Antu Rebića, Zdravko Mamić ne može platiti koliko traže Žužuli

Petak, 10. svibnja 2013. 16:32 Napisao/la  SC

Svaki bi ga trener volio imati u momčadi, kaže Jurčić o Rebiću

Uoči utakmice između Dinama i Splita koja se u subotu igra u Maksimiru, glavna tema je Ante Rebić, napadač splitskog kluba koji se sprema put Londona budući da je Tottenham iskazao veliko zanimanje.

- Bih li želio Rebića? Svaki bi ga trener volio imati u momčadi, pogotovo što je on igrač koji u budućnosti može biti pojačanje. Teško mi je govoriti bi li to bio i za Ligu prvaka, ali bude li se dobro razvijao mogao bi napraviti veliku karijeru, kaže Kruno Jurčić, trener Dinama.

 

Zdravko Mamić nekoliko je puta pokušao privoliti braću Žužul da mu prodaju Rebića, svaki put je zapelo na istom. Cijena! Mamić je nudio puno za hrvatske prilike, negdje do 3 mil. eura, ali Žužuli su dobro procijenili da Rebić vrijedi puno više. Tottenham sprema trostruko višu ponudu, što se Mamiću ne isplati  platiti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.