Kruno Jurčić, trener Dinama: Gledao sam utakmicu Zadar – Hajduk i mogu reći da rezultat jako vara

Četvrtak, 18. srpnja 2013. 16:15 Napisao/la  SC

Klik koji se dogodio između publike i igrača je nešto prekrasno i možda čak i najveći dobitak na početku sezone, kaže Jurčić

Nogometaši Dinama u petak igraju protiv Zadra, što redizajniranoj modroj momčadi koju predvodi moćni Soudani, ne bi trebalo znači više od radne obveze koju treba rutinski obaviti:

 

- Gledao sam utakmicu Zadar – Hajduk i  mogu reći da rezultat jako vara. Zadar je, posebno u prvom dijelu, igrao utakmicu gdje je Hajduk imao inicijativu, ali bez pravih prilika jer su se domaćini čvrsto i uspješno branili, kaže trener Dinama Kruno Jurčić kojemu je momčad uhvatila  dobar ritam:

 

- Jako je dobro što smo napravili visoki rezultat u Luksemburgu što nam daje situaciju gdje u utakmicama pred nama možemo dati priliku igračima koji su možda manje igrali na početku sezone. Bit će dosta rotacija protiv Zadra, priliku će od prve minute dobiti svi koji su bili na klupi u Luksemburgu kao i Brozović i Šimunović koji nisu išli na put. Bit će to izuzetno jaka ekipa, neovisno o tome tko igra. Navijači bi željeli vidjeti isti sastav kao protiv Osijeka i to je logično, ali sezona je tek počela i moramo biti ozbiljni u svom poslu. Uostalom, ja ne vidim zašto dečki koji će igrati ne bi pružili gledateljima dobar nogomet, smatra  Jurčić.

 

Dobra atmosfera je rijetkost u Maksimiru:

 

- Klik koji se dogodio između publike i igrača je nešto prekrasno i možda čak i najveći dobitak na početku sezone. Jako je bitno to nastaviti, bili bismo jako sretni kada bi tribine opet bile lijepo popunjene, kaže Jurčić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.