Krešimir Antolić: Prema osobnim karakteristikama ja sam sve suprotno od Zdravka Mamića

Ponedjeljak, 02. siječnja 2023. 22:15 Napisao/la  SC

Smatram da je tijek sjednice skupštine održane 12. prosinca 2022. godine bio nestatutaran u nekoliko točaka, kaže član Uprave Dinama

Krešimir Antolić
Krešimir Antolić

Nakon što je predsjednik Nadzornog odbora Dinama Miroslav Rožić najavio smjenu uprave na Izvanrednoj skupštini, reagirao je član Uprave Krešimir Antolić.

Ovako je Antolić prokomentirao Rožićevu tvrdnju da Dinamo vodi loša kopija Zdravka Mamića:

- Demantirao bih da sam loša kopija bivšeg čelnika kluba Zdravka Mamića. Naime, u svojim osobnim i poslovnim karakteristikama ja sam sve suprotno od njega. Što se tiče pravnog okvira o kojem je bila riječ, smatram da je tijek sjednice skupštine održane 12. prosinca 2022. godine bio nestatutaran u nekoliko točaka, o čemu su zatraženi inspekcijski nadzori koji trebaju razriješiti pravne dileme koje očito postoje u tumačenju Nadzornog odbora i Izvršnog odbora kluba. Moj prioritet je raditi svoj posao kao član uprave, usmjeren prema stvaranju uvjeta za izgradnju novog stadiona te ukupnu dobrobit kluba. Ostalo neka bude riješeno u okvirima prava i zakona, rekao je Antolić za HRT.

Kao što je poznato, Zdravko Mamić uspio je skupiti dovoljan broj potpisa za sazivanje Izvanredne skupštine na kojoj bi trebala biti smijenjena sadašnja uprava na čelu s Mirkom Barišićem.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.