Junior Fernandes potpisao četverogodišnji ugovor, Dinamo i Bayer dogovorili odštetu

Srijeda, 23. travnja 2014. 20:30 Napisao/la  SC

Naravno da smo sretni i zadovoljni što će Junior ostati s nama, kaže Zoran Mamić

Fernandes je u srijedu potpisao četverogodišnji  ugovor s Dinamom! Čileanski napadač potpisao je ugovor nakon što su Dinamo i Bayer Leverkusen dogovorili detalje transfera nakon što je na početku sezone došao na posudbu. Fernandes se trenutačno oporavlja od teške ozljede.

- Naravno da smo sretni i zadovoljni što će Junior ostati s nama. Čim je došao je bilo jasno o kakvom se igraču radi, koliko nam je dobroga donio i odlučili smo ga zadržati, a i on je jako sretan u Dinamu i Zagrebu. Ozljeda koja mu se dogodila nije mogla utjecati na sve ono što je prije bilo i sto posto smo svi uz njega. Sigurni smo da će se još bolji vratiti na teren za ljetne ispite koji nas čekaju i veselimo se njegovom povratku - rekao je trener i sportski direktor Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.