Junior Fernandes i službeno potpisao jednogodišnju posudbu za Dinamo

Ponedjeljak, 27. svibnja 2013. 09:56 Napisao/la  SC

- Jako sam sretan što ću igrati za Dinamo. Došao sam ovdje, sve smo se brzo dogovorili i jedva čekam početak sezone i pripreme, rekao je Fernandes

Junior Fernandes i službeno je potpisao za Dinamo. Čileanski veznjak, inače nogometaš Bayera iz Leverkusena, stigao je na jednogodišnju posudbu. Inače, Bayer je prošle sezone platio sedam milijuna eura Universidad de Chilu za Fernandesove usluge.

- Jako sam sretan što ću igrati za Dinamo. Došao sam ovdje, sve smo se brzo dogovorili i jedva čekam početak sezone i pripreme. Naravno da sam čuo za Dinamo, radi se o klubu koji igra Ligu prvaka, a čuo sam i da uvjerljivo dominira u Hrvatskoj, rekao je Fernandes za službenu klupsku stranicu.

- Naravno da smo jako zadovoljni što smo uspjeli napraviti ovaj posao. Dugo radimo na Juniorovom dolasku u Dinamo, a sjajni odnosi s ljudima iz Bayer Leverkusena itekako su pomogli. Osobno, siguran sam da se radi o ponajboljem igraču kojeg smo dosada doveli u Dinamo, ima zaista sjajne reference i čim smo ga vidjeli smo znali da ga želimo dovesti u Zagreb, rekao je Zoran Mamić, sportski direktor Dinama.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.