Jovanović o vezi Dinamo - Lokomotiva: Mnogi kažu da to u Europi nije nigdje zabilježeno!

Petak, 22. veljače 2013. 16:16 Napisao/la  SC

Nadam se da će Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja uskoro donijeti konačnu odluku, kaže Jovanović

Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, u petak je boravio u Splitu gdje je obišao gradilišta Osnovne škole Pujanke i Zdravstvene škole. Ministar je usput prokomentirao i potez udruge "Naš Hajduk" koja je od Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja zatražila da ispita postojanje kartela između Dinama i Lokomotive.

- Upoznat sam s tim i nadam se da će Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja uskoro donijeti konačnu odluku. U najmanju ruku, neobično je da imamo takvu situaciju, mnogi kažu da to u Europi nije nigdje zabilježeno, ali pustimo Agenciji da obavi svoj posao i da osigura da u Hrvatskoj u svakom sportu svi imaju jednake uvjete natjecanja, rekao je Jovanović za Dalmacija News.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.