Josip Mišić: Ušli smo na poluvremenu u svlačionicu, nismo znali što bismo?!

Ponedjeljak, 18. listopada 2021. 20:40 Napisao/la  SC
Josip Mršić
Josip Mršić

Rijeka i Dinamo odigrali su derbi bez pobjednika (3:3) nakon što je Rijeka do odmora vodila 3:0:

- Ušli smo jako loše u utakmicu. Previše smo forsirali kroz sredinu, nije nam išlo, a kad bismo izgubili loptu, oni su znali kontrama doći do našeg gola. Drmić je vrhunski pogodio za 1:0 i tada im se otvorilo. Rijeka je odlična momčad, a mi smo stvarno bili ispod svoje razine. Ušli smo na poluvremenu u svlačionicu, nismo znali što bismo. Bismo li šutjeli ili pričali? Bili smo šokirani, stvarno je što smo odigrali, tih 3:0 za Rijeku, bilo nešto što nismo očekivali. Međutim, i dalje smo vjerovali, kao što je trener i rekao, kazali smo sami sebi “'Ajmo igrati našu igru, idemo se vratiti, možemo...”. Na kraju smo i uspjeli. Imali smo dva jedanaesterca, ali već kad smo zabili prvi osjećali smo da bismo mogli doći do preokreta. Psihološki je sigurno dobro što smo se uspjeli vratiti, što smo pokazali da smo prava momčad, da imamo karakter i kvalitetu da nakon 0:3 dođemo do 3:3, čak na kraju imamo i neke šanse za pobjedu. Pogotovo je to dobro u kontekstu ove utakmice koja dolazi, bilo bi teško ići u Beč da smo onako ili još teže izgubili kako se činilo nakon prvog dijela. Međutim, isto tako ne smijemo si više dopustiti takva izdanja, stvarno ne smijemo nikad više odigrati kao u prvih 45 minuta na Rujevici, rekao je za Sportske novosti najbolji igrač derbija Josip Mišić.

Veznjak Dinama stao je u obranu Dominika Livakovića, koji je loše reagirao kod zadnja dva riječka pogotka:

- Nema uopće razloga pričati o nekoj lošoj formi Livakovića. Pa, gdje su to Dinamo ili reprezentacija izgubili zbog njegovih pogrešaka!? Onaj udarac Drmića imao je na ruci, ali bio je to odličan udarac i nije ga bilo lako obraniti, kod drugog gola uspio je odbiti tešku loptu, nesreća jest da je ona pala baš pred Drmića. A koliko je Livaković dosad imao sjajnih obrana? Svi smo bili krivci za golove koje primamo, kažem, prvo poluvrijeme odigrali smo ispod svake razine, naglašava Mišić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.