JOSIP ŠIMUNIĆ UOČI RIJEKE

Brine me što sam kod nekih suigrača osjetio strah

Četvrtak, 14. veljače 2013. 12:03 Napisao/la  SC

Zabrinulo me to što sam nakon Osijeka kod suigrača vidio strah, pitaju se: Što ako izgubimo od Rijeke?, kaže Šimunić

Joe Šimunić otkrio je u razgovoru za Sportske novosti zanimljiv detalj iz svlačionice Dinama:

- Zabrinulo me to što sam na treningu dan poslije Osijeka u očima nekih suigrača vidio strah, pitaju se: Što ako izgubimo od Rijeke? Strah je najgora stvar, ako ćemo se bojati nikad nećemo ništa napraviti. Koga bi se mi to trebali bojati, mi smo Dinamo i jedino na što moramo paziti jest da budemo pravi, ozbiljni u svakoj utakmici i onda ćemo pobijediti sve. Ja se uopće nikoga ne bojim, ja sam siguran da smo bolji od svih, kaže Šimunić.

Poraz u Osijeku očigledno je ostavio traga u Maksimiru. Ne toliko zbog gubitka bodova koliko zbog prirode poraza, svi su svjesni da je Dinamova momčad u Gradskom vrtu izgledala nemoćno. Izgubio je Dinamo ove sezone na Kantridi čak 0:3, ali nije izgledao tako jalovo.

- Uopće nije bitno kako, mi moramo pobijediti i osvojiti tri boda. Sve drugo trenutno nam je nebitno. Iskreno, jedva čekam utakmicu protiv Rijeke, kao i onu protiv Hajduka, bit će to pravi dvoboji. Pa da vidimo gdje smo i kakvi smo, zaključuje Šimunić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.