Joe Šimunić: Odigrali smo katastrofalno dvije zadnje utakmice, nema šanse da nam se to ponovi na Kantridi

Srijeda, 24. srpnja 2013. 09:55 Napisao/la  SC

Imam Zeleniku i neću trošiti svoju energiju na te priče, ekipa vjeruje Zeleniki i to je kraj priče, koncentriram se na ono što imam, kaže Kruno Jurčić o statusu Pabla Migliorea

Dinamo je protiv luksemburške momčadi igrao kao da  kvalifikacije za Prvu HNL a ne Ligu prvaka. Vrlo skromna Fola uspjela je Makismir napustiti minimalnim porazom (0:1) nakon utakmice koju su navijači nagradili zvižducima:

 

- Sram me je, ovo je bila katastrofa kako smo igrali. Sa svakim igračem pojedinačno razgovarao. Svega sam se nagledao u karijeri, ali ovo nikada nisam vidi. Neki igrači ne cijene što žive u ovom gradu i što igraju za najveći hrvatski klub. Imaju sve što požele i onda se ovako ponašaju Ljudi su se počeli vraćati na tribine i onda im mi vratimo ovako. Odigrali smo katastrofalno dvije zadnje utakmice. Nema šanse da nam se to ponovi na Kantridi, rekao je kapetan Dinama Joe Šimunić.

Maksimirska tema No1 je jedinica! Pablo Migliore zatražio je raskid ugovora o čemu je trener Kruno Jurčić na službenoj klupskoj stranici prije utakmice protiv Fole rekao:


- Ne tražim ništa što se tiče golmana, Migliore nije prisustvovao treningu jučer i zato nije konkurirao večeras. Postoji klupski pravilnik i nedolazak na trening će se kazniti. Ne znam hoće li konkurirati protiv Rijeke, ujutro je normalno trenirao, ne znam detalje o nekakvom raskidu ugovora za koji pitate. Imam Zeleniku i neću trošiti svoju energiju na te priče, ekipa vjeruje Zeleniki i to je kraj priče, koncentriram se na ono što imam.

 

O utakmici Jurčić je kazao sljedeće:

 

- Zadovoljan sam cjelokupnim rezultatom. Upisali smo pobjedu u obje utakmice, šansu su dobili neki igrači s manjom minutažom, odmorili smo neke igrače koji će nam biti bitni u idućim utakmicama, i dodamo li tome i pobjede onda moramo biti zadovoljni. Htio bih da smo igrali ljepši nogomet i atraktivniji s više šansi, nažalost nismo ga odigrali večeras. Ostajemo dužni za buduće utakmice brojnim navijačima koji su nas danas bodrili.   Imamo standardnu momčad koja se uigravala na pripremama, čim imamo rotacije i promjene po linijama onda štekamo, i to je očekivano. Moramo biti svjesni da imamo određeni broj igrača koji mogu zadovoljiti naše kriterije, ali imamo i određeni broj koji možda ne mogu. Zelenika je branio prvu utakmicu za Dinamo, vjerujem u njega, pokazao je na Svjetskom prvenstvu mirnoću, lijepu igru nogom i da se na njega može računati. Halilović sazrijeva, to su normalne stvari koje prolazi mladi igrač, želim mu pokazati što donosi recimo prvi neuspješan dribling, želim da se kali u svim situacijama i svaka mu minuta dobro dođe u ovakvim situacijama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.