Izvršni odbor Dinama većinom glasova podržao Krešimira Antolića

Ponedjeljak, 19. prosinca 2022. 19:19 Napisao/la  SC

Bitka za vlast u Dinamu sada će se preseliti u odvjetničke urede, a to znači samo jedno: Dinamo čeka kriza upravljanja

Izvršni odbor Dinama većinom glasova podržao Krešimira Antolića

Krešimir Antolić ostao je člna Uprave Dinama odlukom Izvršnog odbora kojim je predsjedavao Mirko Barišić, nekada prisni saveznik Zdravka Mamića.

Barišić je predvodio skupinu od sedam članova Izvršnog odbora, koji su glasovali protiv odluke Skupštine kluba.

Šestorica članova glasovali su za Antolićevu smjenu u skladu s odlukom Skupštine kluba.

Drugim riječima, Zdravko Mamić kontrolira većinu u Skupštini, ali nema većinu u Izvršnom odboru otkada se Barišić otrgnuo kontroli.

Nastavlja se bitka za Dinamo koju vode bjegunac od hrvatskog pravosuđa i njemu lojalni članovi kluba protiv članova kluba na čelu s Barišićem koji se očito želi riješiti Mamića.

Što se Baršića, Antolića i njima lojalnih članova Izvršnog odbora tiče, bitka protiv Mamića sada će se preseliti u odvjetničke urede, a to znači samo jedno: Dinamo čeka kriza upravljanja dok Gradski ured za opću upravu ne riješi pravo ingerencije.

Budući da Skupština ima veće ovlasti od Izvršnog odbora čini se da je Mamić trenutačno u prednosti!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.