Ivo Josipović: Nepopravljiva je šteta koju je Šimunić učinio Hrvatskoj i našem nogometu

Petak, 17. listopada 2014. 18:55 Napisao/la  SC

Predsjednik Ivo Josipović reagirao na Šimunićevo prozivanje

Josip Šimunić uključio se u predsjedničku kampanju, prozvavši aktualnog predsjednika Ivu Josipovića za nemarni odnos prema nogometu u nacionalnom identitetu sporta uopće. Predsjednik Josipović reagirao je kratkom izjavom:


- Mislim da gospodin Šimunić ne čita novine i ne gleda televiziju pa zato postavlja takva pitanja. Ali, podsjetit ću, šteta koju je učinio Hrvatskoj kao državi, našem nogometu, reprezentaciji onim sramotnim ponašanjem na stadionu je nenadoknadiva i ne znam od kud mu uopće hrabrosti da se javlja po tom pitanju, rekao je Josipović.

FIFA je Šimunića kaznila s deset utakmica zabrane nastupa za reprezentaciju zbog skandiranja "Za dom spremni" nakon utakmice dokvalifikacija između Hrvatske i Islanda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.