Igor Bišćan: U utakmici koja nam nije previše značila pokazali smo da smo karakterno dobri

Nedjelja, 21. svibnja 2023. 22:38 Napisao/la  SC
Igor Bišćan
Igor Bišćan Foto: Andrej Turina

Igor Bišćan vratio se na Rujevicu kao trener Dinama, momčad nekadašnjeg trenera Rijeke dokazala je da igra najbolji nogomet u Hrvatskoj.

- Bilo je uzbudljivo, bilo je zanimljivo, gledao se dobar nogomet. Sretan sam i zadovoljan pobjedom i igrom momčadi, u utakmici koja nam nije previše značila smo pokazali da smo karakterno jako dobri, da smo ozbiljni, pobijedili smo uvijek nezgodnu Rijeku. Čestitke mojim dečkima. Pozivam sve navijače da dođu zadnju utakmicu i da s nama proslave još jedan naslov prvaka. Moram priznati da mi je žao što smo primili pogodak u zadnjim trenucima utakmice. Realizacija je bila bolja, ali mislim da smo mogli biti malo rigorozniji u nekim situacijama. Dečki su odigrali pametnu i kvalitetnu utakmicu u oba smjera, pokazali smo da smo najbolji u Hrvatskoj, rekao je Igor Bišćan.

Prvo ime susreta bio je Luka Ivanušec, ali u posebnom sjećanju će ostati Moharammiju, koji je zabio svoj prvi pogodak u karijeri.

- To je bilo simpatično po reakcijama čitave momčadi, igrom slučaja smo dan-dva prije utakmice komentirali taj podatak, Brunu sam pitao hoće li mu pustiti da izvede jedanaesterac ako do toga dođe, ali Bruno je rekao da se sam mora izboriti za pogodak i sada u svlačionici su dečki s posebnim žarom proslavili taj njegov pogodak, a mislim da to najbolje govori o atmosferi u momčadi.

Dinamo čeka još utakmica protiv Gorice, slavljenička za obje momčadi, modri će proslaviti titulu prvaka, Gorica ostanak u ligi.

- Lijepa prilika da odigramo otvorenu utakmicu u kojoj će svi moći uživati. Čestitam Rijeci na fenomenalnoj sezoni, posebno drugi dio, s promjenom trenera su ostvarili lijepe rezultate i izborili Europu, čestitam i Gorici, napravili su podvig ostankom u ligi. Pozivam još jednom navijače pa da to bude još ljepše, rekao je Igor Bišćan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.