Igor Bišćan: Svi ste se nagledali svakakvih momčadi i rezultata, prvo poluvrijeme je putokaz

Nedjelja, 16. travnja 2023. 12:43 Napisao/la  SC
Igor Bišćan
Igor Bišćan

Dinamo je pobijedio Slaven Belupo (4:0) u najbolje odigranoj utakmici u nastavku sezone, Igor Bišćan drugi put je vodio momčad:

- Zadovoljan sam, odigrali smo jako dobru utakmicu, posebno prvo poluvrijeme. Znali smo kako treba igrati protiv njihovog bloka, bili smo jednostavni i efikasni, zabili lijepe golove, nismo primili gol, puno toga pozitivnoga. U određenoj mjeri psiha nas je opterećivala u prvoj utakmici, ušli smo sad s nešto manjim teretom na leđima nakon pobjede nad Lokomotivom i to se vidjelo, posebno nakon prvog gola, vidjelo se da dečki uživaju u igri. Ali to je i zato što su, otkad sam ja tu, fokusirani maksimalno na rad, kvalitetni su, naravno, želja i pristup su na visokoj razini, onda ta kvalitete donese to da cijelu utakmicu držimo stvari pod kontrolom. Svi ste se nagledali svakakvih momčadi i rezultata, ovo prvo poluvrijeme je putokaz. Kad se ne zadovoljavaš time što si napravio, nego želiš još. Jedno je igrati kvalitetno, a drugo pobijediti uvjerljivo, oni su danas ispunili oba kriterija. Ali uvijek ima prostora za biti bolji, ja tome težim i nadam se da će tako biti, kazao je Bišćan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.