Hajduk - Dinamo: Debitant Branko Ivanković nikada nije izgubio u derbiju

Subota, 14. rujna 2013. 14:11 Napisao/la  SC

Respektiramo protivnika i najvećeg rivala, ali naša filozofija je pobjeda. Velika je konkurencija u momčadi, svi su zdravi. Slagali smo momčad po potrebama utakmice, kaže Ivanković

Branko Ivanković debitira na klupi Dinama u derbiju protiv Hajduka, u subotu od 19 sati Ivanković službeno počinje treći ciklus na klupi aktualnog prvaka. Loša vijest za Hajduk je da Ivanković nikada nije izgubio u derbiju…

- Idemo u Split po pobjedu. Respektiramo protivnika i najvećeg rivala, ali naša filozofija je pobjeda. Velika je konkurencija u momčadi, svi su zdravi. Slagali smo momčad po potrebama utakmice. Rekao sam igračima da su po radu na treningu svi zaslužili, ne samo biti u autobusu već i na travnjaku od prve minute. Nažalost, nema mjesta za sve, kaže Ivanković.

Prema najavama, u 19 sati na Poljud bi trebali istrčati Sandomierski, Pinto, Šimunović, Šimunić, Lima, Ademi, Pamić, Soudani, Fernandes, Sammir i Beqiraj.

- Sammir je izdržao sve treninge, od njega očekujem da odigra cijelu utakmicu, rekao je Ivanković, koji se kurtoazno osvrnuo na protivnika:

- Hajduk ima poletnu, mladu i živahnu momčad. Ono što su izgubili bilo je zbog nedostatka samopouzdanja. Naravno da očekujem Hajduk željan pobjede, ali rasplet će ovisiti prije svega o Dinamu, zaključuje Ivanković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.