Goran Tomić iz Salzburga najavio utakmicu Lige prvaka u Zagrebu

Ponedjeljak, 10. listopada 2022. 13:13 Napisao/la  SC
Goran Tomić iz Salzburga najavio utakmicu Lige prvaka u Zagrebu

Goran Tomić godinama živi u Salzburgu, bivši trener Rijeke postao je nesuđeni trener Dinama i Osijeka:

- Kad god nekoga smijene, eto mene, odmah se pojavi moje ime. Ali praktički sam 12 godina radio bez ikakve stanke, pa mi je ovo ljeti zaista ispalo super, da budem s obitelji, kazao je Tomić za Sportske novosti.

Ovako je Tomić najavio utakmicu Lige prvaka između Dinama i Salzburga u utorak na Maksimiru:

- Kad se utakmica izgubi, uvijek se krene s pričama, mogli smo ovo, mogli smo ono... Činjenica jest da je utakmicu u Salzburgu odlučio jedan nesmotren potez Moharramija. Taj jedanaesterac je prelomio ogled u Red Bull Areni. Salzburg jest pritiskao Dinamo, ali nije imao ozbiljnih prilika za gol. Modri su sve kontrolirali, da nije poražen, dojam utakmice bio bi skroz drukčiji. Salzburg je bio favorit protiv Dinama na svom terenu. Činjenica jest da nisu ovog trenutka u nekoj bajnoj formi. Posljednjih nekoliko utakmica nisu na visokoj razini. Međutim, radi se o momčadi s mnogo odličnih igrača. Njihovi rezultati su me iznenadili, posebno njihovi ogledi protiv Chelsea i Milana, jer ova momčad Salzburga nije kao ona od prošle godine. Dinamo u uzvratu ima svoje šanse, zaista je na trenutke igrao dobro u prvoj utakmici, smatra Tomić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.