FIFA suspendirala igrača Dinama, Mahir Emreli ostao dužan bivšem klubu

Petak, 07. listopada 2022. 00:19 Napisao/la  SC

Zbog dugova prema igračima u pravilu se suspendiraju klubovi, rijetko se događa da je igrač dužan klubu

Mahir Emreli u dresu Legije
Mahir Emreli u dresu Legije

FIFA je suspendirala Mahira Emrelija zbog nesvakidašnjega razloga, igrač Dinama ostao je dužan varšavskoj Legiji.

Dinamo je potvrdio suspenziju u sljedećem priopćenju:

- S obzirom na velik broj medijskih upita obavještavamo javnost o tome da je GNK Dinamo preko Hrvatskog nogometnog saveza zaprimio tijekom današnjeg dana odluku FIFA-e o suspenziji igrača prve momčadi Mahira Emrelija zbog financijskih obveza koje igrač nije podmirio prema svom bivšem klubu varšavskoj Legiji u roku dogovorenom kroz međusobni sporazum između igrača i Legije. Dinamo nije stranka u ovom postupku, ali će primijeniti odluku FIFA-e o suspenziji sve dok sukladno toj odluci kompletno dugovanje igrača Mahira Emrelija prema Legiji ne bude podmireno, stoji u obrazloženju.

Zbog dugova prema igračima u pravilu se suspendiraju klubovi, rijetko se događa obratno.

FIFA je presudila da je 25-godišnji Azerbajdžanac ostao dužan 100.000 eura zbog čega ne smije igrati ni u jednom natjecanju.

Emreli je dobro igrao za Legiju, koja se borila za ostanak.

Sve je bilo dobro dok navijači nisu presreli klupski autobus i fizički nasrnuli na nogometaše, Emreli je bio posebna meta navijača Legije koja je poznati po brutalnosti

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.