EDUARDO U DINAMU

Mamićeva sujeta ne smeta kada je posao u pitanju

Ponedjeljak, 20. svibnja 2013. 13:18 Napisao/la  SC

To što Mamić u medijima nudi Eduardu bianco ugovor manje je zanimljivo od poslovnog mentaliteta izvršnog predsjednika Dinama

Zdravko Mamić duže razdoblje traži napadača i vratara koji zadovoljavaju kriterije Lige prvaka. Priča o napadaču privodi se kraju, Čileanac Junior Fernandes obavio je liječničke pretrage i čeka konačni dogovor između Dinama i Leverkusena.

 

O imenima vratara za sada se samo spekulira, posebno iznenađenje servirao je gazda osobno. Naime, Zdravko Mamić želio bi u Dinamo vratiti izgubljenog sina Eduarda, kojemu je dosadila klupa u Šahtaru.

 

To što Mamić u medijima nudi Eduardu bianco ugovor manje je zanimljivo od poslovnog mentaliteta izvršnog dopredsjednika Dinama. Iako je Eduarda tužio sudu zbog potraživanja iz dana dok je Brazilac bio igrač pod ugovorom s njegovom agencijom, Mamić  u svojstvu čelnika Dinama uopće ne sumnja što bi Eduardo značio u Ligi prvaka. Kada je posao u pitanju, Mamićeva sujeta je manja od makova zrna.   

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.