ANTE ČAČIĆ Dociraju mi neke starije kolege koji su trenirali gradska predgrađa! Ako želiš doći do najviše škole, moraš proći neki prag!

Petak, 28. listopada 2022. 12:05 Napisao/la  SC

Omalovažavati igrače i mene nema smisla, meni ih je malo žao tih ljudi, rekao je trener Dinama

Ante Čačić
Ante Čačić

Dinamo u subotu igra protiv Osijeka, trener Ante Čačić iskoristio je najavu derbija za obračun s neistomišljenicima:

- Ne razumijem ljude koji dugo prate nogomet da mogu na takav način razmišljati, da preko noći mogu poništiti, staviti pod upitnik moje igrače koji su napravili dosadašnji rezultat, pa ako hoćete i mene koji sam dugo trener. Dociraju mi ljudi koji to nikad nisu osjetili i vidjeli, pa čak i neke starije kolege koji su trenirali gradska predgrađa. Oni drže lekcije!? Ja ću kazati samo jedno. Ako želiš doći do najviše škole, moraš to platiti, moraš proći neki prag. Mi smo prošli prag za razliku od nekih klubova koji to niti očima ne mogu ne proći. Danas se školujemo na najvišoj razini. Za Chelsea smo dobili peticu, za utakmicu na San Siru dvojku, možda dva i pol, za Salzburg prvu utakmici ‘minus dva‘, doma ‘dva i pol‘ sad smo protiv Milana dobili ‘jedinicu‘. Ali mi ćemo biti ‘ponavljači‘. No mi učimo na najvišoj razini. Staviti pod upitnih formu igrala nakon jedne ili dvije utakmice zaista je bez veze. Oni u kontinuitetu čine, rijetko to tko čini na ovom prostorima. Gdje su ostali klubovi s ovih prostora? Zar netko misli da bi trebali igrati polufinale Lige prvaka? Možda mi tu uopće ne pripadamo. Omalovažavati igrače i mene nema smisla, meni ih je malo žao tih ljudi, rekao je trener Dinama.

Nakon poraza od Milana, u javnom prostoru uslijedile su žestoke kritike Čačićeva lika i djela.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.