TKO NE SMIJE NA MAKSIMIR?

Dinamove blagajnice izvjesile popis nepoželjnih

Ponedjeljak, 29. travnja 2013. 16:18 Napisao/la  SC

Popis je izvješen na inzistiranje onih koji nisu mogli kupiti ulaznice ili ući na stadion, stoji u priopćenju GNK-a Dinamo

Na blagajni kod istočne maksimirske tribine izvješen je popis navijača koji ne smiju ući na stadion. Budući da na popisu nema osoba koja imaju sudsku zabranu ulaska na stadion, objavljivanjem popisa krše se zakoni o zaštiti i nedozvoljenoj upotrebi osobnih podataka. Jasno, prvi su prozvani čelnici Dinama, koji su se oglasili službenim priopćenjem:

Nastavno na brojne upite predstavnika medija i navijača vezane uz objavljivanje popisa osoba kojima je zabranjen ulazak na stadion GNK Dinamo je dužan dati objašnjenje na tu temu.
 
Kao što smo već naglasili, popis osoba kojima je onemogućen ulazak na stadion ne sastavlja GNK Dinamo već ga dobiva od PU Zagrebačke.

Nadalje, što se tiče objavljivanja spomenutog popisa na blagajnama GNK Dinamo ističemo kako je uoči utakmice 29. kola MAXtv Prve lige Dinamo – Slaven Belupo nastala gužva ispred blagajni kada osobe s popisa nisu mogle doći do ulaznice niti ući na stadion. Uslijed toga, iste su osobe inzistirale da im se pokaže popis na kojem se nalaze te zbog kojega ne mogu kupiti ulaznice niti ući na stadion.
 
Kako bi što lakše mogli vidjeti nalaze li se oni na popisu ili ne te se uvjeriti u vjerodostojnost liste na čemu su inzistirali, blagajnice kluba izvjesile su listu na blagajne.
 
Dakle, popis osoba kojima je onemogućen ulazak na stadion radi PU Zagrebačka te se on uvijek nalazi kod blagajnica, a ovoga puta, na inzistiranje onih koji nisu mogli kupiti ulaznice ili ući na stadion, blagajnice su ga izvjesile na vidljivo mjesto
, stoji u priopćenju GNK-a Dinamo.

 

 


Ako su Dinamove blagajnice prekršile zakone,  osobe s popisa mogu  zatražiti odštetu. Priopćenjem se oglasila udruga Zajedno za Dinamo (ZZD):

Za sve one koji se pitaju gdje su navijači. Prijatelji, navijača nema jer su "gospoda" sa fotke napravili novi popis i uspjeli postati klub koji ne dozvoljava vlastitim navijačima ulazak na stadion. Ne samo da pljuju zakonima vlastite države u lice, nego žele igrati nogomet samo za sebe, svoje obitelji koje su zaposlili u našem Dinamu i za svoje guzice. Neka vam, očajni ste jer znate da je kraj blizu. Puno pozdrava od Dinamovih navijača protjeranih sa stadiona, piše u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.