Dinamo pobijedio Betis u najboljoj utakmici u mandatu Sergeja Jakirovića

Četvrtak, 15. veljače 2024. 23:02 Napisao/la  SC

Bruno Petković iz kaznenog udarca postigao jedini pogodak, Dinamo zaslužio pobjedu prema prikazanom

Dinamo  pobijedio Betis  u najboljoj utakmici u mandatu Sergeja Jakirovića

Dinamo je pobijedio Betis na stadionu Benito Villamarin, aktualni hrvatski prvak priredio je veliko iznenađenje u prvoj utakmici 1/16 finala Konferencijske lige.

Jedini pogodak dogodio se iz penala!

U 74. minuti uključio se VAR, snimka je pokazala da će Dinamo dobiti kazneni udarac nakon što je lopta slučajno udarila u ruku Riada.

Petković je precizno loptu poslao u malu mrežicu - 0:1.

Treba naglasiti da je prema prikazanom Dinamo zaslužio pobjedu u najboljoj utakmici u mandatu Sergeja Jakirovića, Betis je imao veću inicijativu, ali je u završnici izgledao potpuno bezopasno.

Izuzme li se obrana u 4. minuti nakon Fekirova udarca, vratar Nevistić nije imamo ozbiljnog posla prije svega zbog toga što je momčad Dinama izgledala puno bolje energetski.

Lakoćom su igrači Dinama dobivali bitne duele, oslabljeni Betis iznenadio je niskom energetskom potrošnjom, igrači Dinama izgledali su brže i jače u središnjem bloku.

U 88. minuti Willian Jose pogodio je loptom vratnicu iz slobodnog udarca, bila je to najbolja prilika Betisa tijekom utakmice što sve govori o sadržaju igre u napadu domaće momčadi.

Dinamo je discipliniranom igrom ostvario najznačajniju pobjedu ove sezone koja će sigurno utjecati na samopouzdanje igrača u nastavku sezone.

Jasno da Betis u kompletnom sastavu može pobijediti u uzvratu, koji će biti jako zanimljiv.

BETIS: Silva, Ruibal (86 Sorroche), Pezzella, Riad, Miranda, Cardoso, Carvalho (58 Rocha), Rodri (58 Bellerin), Fekir, Ezzalzouli (59 Diao), Willian Jose

DINAMO: Nevistić, Ristovski, Theophile, Bernauer (81 Ogiwara), Perković, Mišić, Bulat, Kaneko (63 Špikić), Baturina (86 Halilović), Hoxha (63 Vidović), Petković (86 Kulenović)

Prva utakmica 1/16 finala Konferencijske lige: Betis - Dinamo 0:1 (Petković 76-11m)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.