POJAČANJA U DINAMU

Machada, Sigali i Pjaca novi igrači Dinama

Srijeda, 04. lipnja 2014. 15:27 Napisao/la  SC

Prema najavama Machada je najveće pojačanje Dinama, 28-godišnji Portugalac dolazi u Dinamo iz grčkog Olympiakosa

Paulo Machada, Leonardo Sigali i Mario Pjaca novi su igrači Dinama. Prema najavama Machada je najveće pojačanje Dinama, 28-godišnji Portugalac dolazi u Dinamo iz grčkog Olympiakosa, potpisao je trogodišnji ugovor

- Htio bih se prije svega zahvaliti svima u Olympiakosu kao i navijačima kluba gdje sam proveo dvije lijepe godine, ali došlo je vrijeme za promjenu. Dinamo je moja sadašnjost i budućnost, sretan sam što sam došao ovdje i siguran sam da ću pomoći klubu ostvariti rezultate, rekao je Machada, koji je karijeru je počeo u Portu.

Kasnije je u francuski Saint Ettiene, pa u Toulouse odakle je otišao u Olympiakos, gdje je u dvije sezone odigrao 66 utakmica u kojima je upisao 6 golova i isto toliko asistencija. Paulo je u karijeri nastupao za sve mlade reprezentacije Portugala, a šest puta je igrao za A reprezentaciju.

Sigali dolazi iz Godoy Cruza (Argentina), 27-godišnji stoper igrao je svojedobno za Villarreal. Bivši je mladi reprezentativac Argentine. Marko Pjaca dobro je poznat nogometnoj javnosti kao daroviti napadač Lokomotive. Prošao je omladinsku školu Dinama, otišao u Lokomotivu gdje se afirmirao i odakle se vratio natrag u Dinamo.

Tibor Halilović i Hrvoje Džijan potpisali su profesionalne ugovore s Dinamom kao najbolji produkti klupske škole nogometa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.