Dario Šimić podnio ostavku na prvom sastanku Izvršnog odbora Dinama

Utorak, 10. listopada 2023. 20:33 Napisao/la  SC

Bilo bi veće iznenađenje da je Šimić ostao s obzirom da se u klubu morao pronaći krivac za loš početak sezone

Dario Šimić podnio ostavku na prvom sastanku Izvršnog odbora Dinama

Dario Šimić više nije član Uprave Dinama zadužen za sportsku politiku!

Šimić je na prvom sastanku novog Izvršnog odbora podnio ostavku iako je dan ranije pred televizijskim kamerama uvjeravao sebe i druge da će njegov izvještaj biti prihvaćen.

Njegov odlazak nije iznenađenje, naprotiv.

Bilo bi veće iznenađenje da je ostao s obzirom da se u klubu morao pronaći krivac za loš početak sezone i još lošije odrađeni prijelazni rok, Šimić je objektivno bio najslabija karika u lancu odlučivanja zbog kojega je Dinamo ove sezone sastavio momčad daleko ispod očekivanja.

Prije nego što javnost sazna detalje oko Šimićeve ostavke, treba naglasiti da Šimićevim odlaskom sve ovlasti oko sportske politike do daljnjega preuzima trener Sergej Jakirović.

U ovom trenutku u klubu se ne nazire osoba koja je kadra preuzeti odgovornost za budućnost Dinama.

- Objasnit ću uskoro zašto sam podnio ostavku, mislim da je ovako najbolje za mene i klub. Dinamo se sada može pojačati i u ovom dijelu kluba, nastaviti normalno sa sezonom, kazao je Šimić

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.