DTSM: Cijela ova travestija s povjerenicim dodatno ruši ionako srozani ugled Dinama

Srijeda, 01. ožujka 2023. 00:19 Napisao/la  SC

Povjerenici Zdravka Mamića dobili su upute da učlane koga god stignu, članarine plaća Mamić

DTSM: Cijela ova travestija s povjerenicim dodatno ruši ionako srozani ugled Dinama

Dok traje borba za vlast u Dinamu, svakog dana raste broj članova kluba.

Objema stranama važno je do Skupštine, koja se održava 9. ožujka, pod svaku cijenu steknu većinu.

Koriste sve raspoložive legalne metode, Statut kluba omogućuje da članovi Skupštine postanu osam povjerenika koji sakupe najveći broj članova.

Povjerenici Zdravka Mamića dobili su upute da učlane koga god stignu, članarine plaća Mamić.

Udruga Dinamovih članova "Dinamo to smo mi"  (DTSM) u priopćenju za javnost u nekoliko je rečenica sažela trenutanu situaciju:

- Posljednjih dana svjedoci smo brojnih 'kokošarenja' i kupovanja glasova iz raznih 'fondova' sa sjedištem u susjednoj BiH, ne bi li se 'pod cijenu života' sačuvala vlast u Dinamu. Cijela ova travestija s povjerenicima kao zamjenom za legalne izbore i demokraciju dodatno ruši ionako srozani ugled Dinama i najbolje oslikava zašto je klubu potreban novi statut usklađen sa Zakonom o udrugama. Ovim putem još jednom pozivamo najodgovornije za ovaj izborni kupus u Dinamu - Grad Zagreb Službena stranica i Vlada Republike Hrvatske - da riješe problem Dinamovog statuta i omoguće njegovim članovima normalne i zakonite izbore u kojima će svaki punoljetni član imati mogućnosti posrednog ili neposrednog biranja, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.