Zdravko Mamić: Čačić je u Kataru rekao da mu Oršić ne treba

Četvrtak, 19. siječnja 2023. 12:58 Napisao/la  SC

Da barem osluškuju što mislim, u Dinamo bi već bio Josip Brekalo, jer je Dinamo imao mogućnost da ga praktično besplatno dovede, rekao je Mamić

Zdravko Mamić: Čačić je u Kataru  rekao da mu Oršić ne treba

Zdravko Mamić na presici u četvrtak prema očekivanju znatni dio izlaganja posvetio je Anti Čačiću:

- Ante Čačić odlučio je da mu Oršić ne treba. Dok pregovori o njegovoj prodaji nisu počeli, Čačić na pripreme nije odveo najboljega igrača Dinama, tako se dogovorio s ljudima iz kluba. Najboljega igrača ostaviš u Zagrebu dok traju pregovori tako da svi znaju da mora ići, to je najsramotniji posao. Čačić je u Kataru rekao pred velikim brojem ljudi da mu Oršić ne treba, jer nema kombinatorike za igru. Da barem osluškuju što mislim, u Dinamo bi već bio Josip Brekalo, jer je Dinamo imao mogućnost da ga praktično besplatno dovede. Čačić nije imao želje, niti je bio što poduzeo da Brekalo dođe, a postao je sportski direktor. Brekalov otac i agent Andy Bara bili su u klubu, nije ih primio nitko iz uprave ili Čačić, nije imao tko klubu primiti. Čačić je samo rekao da misli da Brekalo neće doći. Čačić živi van vremena, samo je fokusiran na produljenje ugovora, što mu je bio jedini smisao, kazao je Mamić.

- Čačić je imao ugovor godinu plus godinu, na kraju sezone klub je mogao aktivirati drugu godinu pod uvjetima u prvoj godini ili je mogao izbrati novog trenera. Antolić je izmanipulirao Barišića, koji je naredio upravi kluba da Čačiću da novi ugovor i da postane sportski direktor, na kraju su Vlatku Peras izreketarili pa je morala potpisati. Duplo su mu povećali primanja i potpisali fiksni ugovor na godinu i pol dana, duplo veća primanje dobio je čovjek koji ulazi u 71. godinu i koji nema ni energije, ni strasti. Daju mu ugovor nakon toga što je napravio ovo s Oršićem, a nije doveo ni jednog igrača, naglasio je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.