Armin Hodžić u Dinamu, bivši igrač Liverpoola potpisao petogodišnji ugovor

Ponedjeljak, 19. svibnja 2014. 15:56 Napisao/la  SC

Hodžić (19) dolazi iz Želježničara

Armin Hodžić novi je igrač Dinama. U ponedjeljak, 19. svibnja, Hodžić je potpisao petogodišnji ugovor, jedan od najtalentiranijih igrača iz BiH-e javit će se na prvo okupljanje sredinom lipnja.

- Sretan sam što ću od nove sezone igrati za Dinamo i jako mi je drago što su čelni ljudi kluba prepoznali u meni pojačanje za najbolji klub na ovim prostorima. Potrudit ću se opravdati povjerenje koje mi je klub dao i nadam se da ću svojim igrama uveseljavati navijače i uspješno sudjelovati u dobrim igrama Dinama, kaže 19-godišnji Hodžić.

Hodžić je posljednje dvije sezone proveo u sarajevskom Željezničaru gdje je bio na posudbi iz Liverpoola, a prošle je sezone bio drugi najbolji strijelac lige BiH s 14 pogodaka. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.