Antonijo Ježina novi vratar Dinama, Sandomierski izgubio mjesto među vratnicama

Nedjelja, 09. veljače 2014. 18:20 Napisao/la  SC

Zanimljivo, Ježina je u četvrtak, 6. veljače, zadnju utakmicu za Istru 1961 branio upravo protiv Dinama s kojim je sve ranije dogovoreno

Antonijo Ježina novi je vratar Dinama! Bivši vratar Istre 1961 dogovorio je uvjete ugovora s hrvatskim prvakom, Istra i Dinamo brzo su pronašli zajednički jezik i Ježina će u ponedjeljak obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor s Dinamom.

Zanimljivo, Ježina je u četvrtak, 6. veljače, zadnju utakmicu za Istru branio upravo protiv Dinama s kojim je sve ranije dogovoreno. Inače, Ježina je iz Zadra stigao u Puli gdje se nametnuo kao jedan od najboljih hrvatskih vratara. U prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje debitirao je za reprezentaciju.

U Dinamo sigurno nije otišao da bi bio pričuva Grzegorzu Sandomierskom, koji nikoga nije uvjerio u svoju klasu. Sandomierski je baš u četvrtak u Puli primio pogodak iz slobodnog udarca, koji vratar visoke klase ne smije primiti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.