Ante Rebić: Išao sam okolnim putem i došao do Milana, moji snovi su se ostvarili!

Ponedjeljak, 24. listopada 2022. 21:52 Napisao/la  SC

Pričamo o Milanu, ne?, odbio je Rebić komentirati bilo što vezano za reprezentaciju u kojoj ne igra otkada je izvrijeđao Zlatka Dalića

Ante Rebić
Ante Rebić

Napadač Milana Ante Rebić ovako je odgovorio je li posebno motiviran protiv Dinama:

- Iskreno, i nije mi to posebna motivacija zato što nisam nikada igrao u Dinamu, igrao sam samo protiv njih. Evo, drago mi je da smo došli u Hrvatsku i što ću igrati protiv dosta mojih prijatelja koji igraju u Dinamu. Što se tiče stadiona, znate sve, suvišno je trošiti riječi. Nije slučajno Dinamo već dugi niz godina prvak Hrvatske. Svake godine napreduju i u Europi. Shvatit ćemo ih ozbiljno, kao što smo ih shvatili i u prvoj utakmici, ali svejedno, imamo naš cilj, a taj cilj su tri boda i napravit ćemo sve da to postignemo. Za Milan je svaka utakmica pritisak i svaku utakmicu se očekuje da pobjedimo, a tako je i ovoga puta, kazao je Rebić.

Dok je igrao za Split, nekoliko je puta Rebić bio blizu Dinama:

- Nije mi žao zbog toga. Imao sam svoj put koji nije bio vezan ni za Dinamo, ni za Hajduk. Išao sam okolnim putem i došao do Milana. Osvojili smo Scudetto prošle godine, igram Ligu prvaka i moji snovi su se ostvarili. Ne žalim ni za čime, zaključio je Rebi

Rebić nije mogao izbjeći pitanje o hrvatskoj reprezentaciji:

- Pričamo o Milanu, ne?, odbio je Rebić komentirati bilo što vezano za reprezentaciju u kojoj ne igra otkada je izvrijeđao Zlatka Dalića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.