Ante Čačić: Nadam se da Leki neće naškoditi njegova izjava o meni

Subota, 25. veljače 2023. 13:05 Napisao/la  SC
Ante Čačić
Ante Čačić Foto: screenshot

U najavi nedjeljne utakmice između Dinama i Hajduka, trener Hajduka Ivan Leko istaknuo je da se čudi stalnom preispitvanju trenerskih kvaliteta Ante Čačića.

- Poznajem Ivana kao igrača, bio sam jedan od njegovih trenera u mladoj selekciji Hrvatske. Kao treneri smo se jednom susretali, u utakmici Lokomotive i PAOK-a, kad je on bio Tudorov pomoćnik. Mi smo pobijedili u Kranjčevićevoj, a tamo izgubili 0:6. Radi se o mladom treneru, koji iza sebe ima zapažene rezultate. Pred njim je velika i svijetla trenerska karijera. Nadam se da mu ova izjava o meni neće naškoditi, jer je u potpunoj suprotnosti s vašim kolegama koji si utvaraju da kreiraju javno mnijenje. I ne znam na osnovu čega daju sud o čovjeku kojega nikad nisu pogledali, nikad nisu bili na njegovoj presici, a činjenice ih ne zanimaju, kazao je Čačić novinarima prije utakmice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.