Avantura počinje; hrvatski navijači biciklima krenuli na EURO

Petak, 01. lipnja 2012. 12:02 Napisao/la  SC

Miro Zurić, frizer i Ivo Jurić, prodavač na benzinskoj crpki krenuli su iz Vinkovaca, a Richard Krmpotić i Zlatko Lenuzzi krenut će iz Karlovca

Bicikl je očito u modi kao prijevozno sredstvo, ne samo za kratke relacije po gradu, već i za duga putovanja tako da su neki navijači odlučili krenuti put EURO-a na biciklama.

Miro Zurić, frizer i Ivo Jurić, prodavač na benzinskoj crpki, krenuli su biciklama na put dug dvije tisuće kilometara, a cilj je prva utakmica hrvatske reprezentacije s Ircima u Poljskoj, točnije Poznanu i druga s Talijanima na Europskom nogometnom prvenstvu.

- Srce junačko je jedino što imamo. Nadam se samo da nećemo iznevjeriti ljude koji su nas podržali, rekao je Jurić. Dvojac namjerava dnevno proći oko 120 do 130 kilometara, ovisno o dionici.

Istu ideju imaju i Karlovčani Richard Krmpotić i Zlatko Lenuzzi biciklima idu u Poznan na utakmicu Hrvatska - Italija. Ovaj dvojac član je Sportsko-rekreacijskog kluba "Pedala laganini".

Na ovu avanturu već u ponedjeljak krenuli su Tomislav Lacović i Saša Kralj, dvojica su mladića iz pitoresknog slavonskog gradića Donjeg Miholjca.

PXL 120531 893Richard Krmpotić i Zlatko Lenuzzi/Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Galerija slika

View the embedded image gallery online at:
https://sportcom.hr/sport/nogomet/bicikl#sigProId02cc54d0eb
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.